Tarieven 

Sale!

Individuele-proefsessie of Individuele-sessie

€ 55,00 € 45,00
Sale!

Individuele-proefsessie of Individuele-sessie

€ 55,00 € 45,00

Individuele-proefsessie 

Een sessie duurt 45 minuten. Tijdens een individuele proef-sessie wordt er met 1 paard  gewerkt. Er wordt tijdens de individuele  proef-sessie, kennisgemaakt met paarden coaching en wat het voor het individu kan betekenen.  Een individuele  proef-sessie bestaat uit 1 deelnemer.

Per deelnemer:

€ 45,- 

Individuele sessie 

Een sessie duurt 90 minuten. Tijdens een individuele sessie wordt er met 1 paard of meerdere paarden gewerkt.

Er wordt tijdens de individuele sessie, vanuit meerdere methoden binnen de paardenhulpverlening gewerkt. Een individuele sessie bestaat uit 1 deelnemer.

Per deelnemer:

 € 65,- 

Groepssessie

Tijdens een groepssessie wordt er met 1 paard of meerdere paarden gewerkt.  Net als bij een individuele sessie, wordt er gewerkt vanuit meerdere methoden binnen de paardenhulpverlening. Een groepssessie bestaat uit minimaal 6 tot 12 deelnemers. En kan uit een dagdeel of een gehele dag bestaan.

 

Offerte op aanvraag.

Therapeutisch wandelen met paard

Een sessie therapeutisch wandelen duurt 60 min . Het therapeutisch wandelen met paart bestaat uit 1 deelnemer. Er wordt tijdens het wandelen persoonlijke coaching geboden.

 

Per deelnemer:

€ 55 

 

Coaching pakketten met paard 

Brons pakket  € 150,-

  • 3 coach sessies met paard

Zilver pakket  € 290,-

  • 6 coach sessies met paard

Goud Pakket  € 440,-

  • 9 coach sessies met paard 

Vergoedingen

Coaching kan voor verschillende doeleinden worden ingezet en daarom is vergoeding vanuit verschillende bronnen mogelijk. Het is raadzaam om voor aanvang van de paardencoaching na te gaan of en hoe de kosten vergoed kunnen worden en hier vooraf informatie in te winnen en afspraken te maken.

Via de werkgever:

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. De kosten van Paardencoaching zijn over het algemeen goedkoper dan externe cursussen en de positieve effecten van het coachtraject worden veelal als effectiever ervaren.

Via de Arbodienst van uw bedrijf of organisatie: bijvoorbeeld in het kader van burn-out preventie. Hierbij dient u contact op te nemen met de bedrijfsarts werkgever:

 

Via het UWV:

Als u een uitkering ontvangt, kunt u bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie. U kunt met het UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan u beschikbaar waarmee u het coaching-traject geheel of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen. Kijk voor meer informatie op de website van het UWV.

Via de ziektekostenverzekering:

Coaching valt niet onder de primaire ziektekosten en wordt meestal niet (geheel) vergoed. Coaching wordt door een zorgverzekeraar soms vergoed onder de noemer counseling, psychosociale hulpverlening of alternatieve behandelingen. Bij sommige verzekeraars is een aparte vergoeding voor coaching. Belangrijk is daarom de mogelijkheden voor vergoeding van coaching vooraf na te gaan bij de eigen ziektekostenverzekeraar.

Via PGB:

Mensen met een Persoon Gebonden Budget kunnen in een aantal gevallen de kosten via PGB vergoed krijgen.