Het Team

WINNIE

Ik ben  Winnie. Van jongs af aan ga ik dagelijks met paarden om. Uit ervaring weet ik hoe paarden reageren op mensen en hun emoties. Paarden spiegelen namelijk hoe men zich voelt.

Mijn werk als gecertificeerd Basis Paardencoach  doe ik in de buitenlucht met onze paarden bij Zorgmanege Stal Starro. Het is fijn dat we met de Zorgmanege een goede samenwerking hebben.

 

Ik begeleid mensen bij het vinden van eigen oplossingen en hulpvragen. Naast het coachen werk ik nog parttime in de gezondheidszorg.

 

Het inspireert mij enorm als mensen met behulp van de paarden voelen en ervaren wie zij werkelijk zijn en in contact komen met hun eigen kracht en wijsheid. Een ervaring, soms met veel emotie en plezier, die altijd bij je blijft en diepgaande veranderingen tot gevolg kan  hebben.

 

Elke sessie die ik geef wordt vaak als een bijzondere en unieke gebeurtenis ervaren, waarbij men meestal blij verrast is. Wat onze paarden bij mensen losmaken is zo speciaal, dat ik het bijzonder blijf vinden dat ik dit met andere mensen kan delen.

 

Mijn passie en liefde voor het werken met mensen en onze paarden heeft uiteindelijk geleid tot Equuscaballus-paardencoaching.

 

Door diverse opleidingen en bijscholingen ben ik gespecialiseerd tot:

  • Gecertificeerd Basis Paardencoach, via Caprilli coaching & training
  • Algemene Basis Coach, via Caprilli coaching & training
  • Systemisch paardencoach, via Caprilli coaching & training

FEDDE

Ik ben Fedde. Ik heb ruim 28 jaar ervaring in de zorg. Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als zelfstandige en  eigenaar van “Fzorgt voor u”. Dit is een zorgonderneming die opdrachten uitvoert bij andere zorgorganisaties zoals instellingen, ziekenhuizen en thuiszorg. Sinds mijn contact met Winnie en haar passie voor paarden, ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in wat paarden kunnen betekenen voor mensen en heb ik veel geleerd over mezelf.

 

Paarden zijn in staat om mensen te raken en te spiegelen op een manier die krachtig is en inzichten brengt.

 

Hoe mooi zou het zijn  als we deze paardenkracht kunnen gebruiken in ons werk. Ik ervaar dagelijks dat er collega’s zijn die op hun tenen lopen, het werk niet meer aan kunnen en daardoor sneller thuis komen te zitten met lichte tot zware burn-out klachten, stress en oververmoeidheid. Ik ben ervan overtuigd dat we deze collega’s kunnen helpen met het coachen en onze paarden, waardoor ze sneller  weer aan het werk kunnen, meer inzicht krijgen in zichzelf en leren luisteren naar hun lichaam.

Ik ben gecertificeerd:

Voor algemene basis coach behaald bij Caprilli Coaching & Training.

ik zet mijn specialisme in op het gebied van:

  • Zorgondernemer
  • Algemeen coaching  
  • Dagelijkse zaken rond om equuscaballus.