Coaching

Wanneer een persoon bij het paard in de ruimte komt te staan, beschouwt het paard die persoon na het scannen als een onderdeel van zijn kudde.
Het paard gaat dan reageren op de energie van deze persoon.

 

Paarden zijn meesters in het lezen van lichaamstaal en voelen feiloos aan hoe jij je voelt en waar je pijn punten zitten. 

 

Dit is een manier waarop zij communiceren in de kudde. De kleinste non-verbale signalen worden door paarden opgemerkt. Ze voelen haarfijn aan wat er speelt. Bij het paard worden jouw twijfels en angsten zichtbaar en zal ook de oplossing zich aandienen. Het paard kan het menselijke lichaamstaal  feiloos spiegelen.

Paarden leven in het hier en nu en reageren daarom ook objectief. Het fijne aan een paard is dat ze oordeel loos zijn en daardoor je nooit zullen veroordelen. Wat ze wel kunnen is een veilige omgeving creëren om samen met het paard aan je zelf te werken.

Wat wij doen is het lezen en vertalen van wat het Paard met haar gedrag aan geeft. Je ervaart de gevolgen van je gedrag meteen door het spiegelen  wat het paard met je doet.